Testimonials

‘Dankzij Miranda kan ik mij volop richten op de volgende stap met mijn bedrijf’

“Ze werkt secuur, professioneel, klantgericht en wat ik heel fijn vind: ze begrijpt helemaal waar we mee bezig zijn. Met vol vertrouwen kan ik de zaken aan haar overlaten. Ze communiceert namens mij met mijn klanten en weet ook precies wanneer het belangrijk is dat ik dit zelf doe. Daarnaast werkt ze mee aan die volgende stap. Het uitwerken van processen, aansturen van de teamleden, online tools toepassen, etc. waardoor ook zij naar een volgende level kan stappen, maakt dat we in een hele korte tijd enorm gegroeid zijn. Nu kan ik nog meer aan haar overdragen. Het mooie van Miranda is dat ze een nuchtere inslag heeft, vriendelijk en doortastend is en ze durft te doen”.

Petra Fehring

Academie voor Virtueel Professionals

‘Ze doet handige voorzetjes op mails, teksten en processen

“Door haar deskundigheid en kennis van zaken heeft Miranda alles heel snel kunnen overpakken toen mijn vorige VA plotseling moest stoppen. Wat was dat een opluchting! In korte tijd is mijn bedrijf hard gegroeid, en ik heb nog mooie plannen waarin ik extra slagen kan maken nu Miranda vanuit een managementrol meekijkt. Ze doet handige voorzetjes , maakt marketing- en salesflows, denkt mee over welke programma’s wanneer handig zijn, zet van alles klaar en regelt alles op de achtergrond. Dat scheelt mij veel tijd waardoor ik de handen vrij heb om de dingen te doen waar ik goed in ben en verder mee door kan groeien.”

Marja Boxhoorn

Autismecoach

‘Met Miranda aan het werk is altijd heel praktisch’

“Miranda weet hoe ze zaken online snel voor elkaar krijgt en doet dat vaak snel. Ze kan bovendien meedenken over hoe je de business slim organiseert. Voor Metris Groep realiseert zij de online marketing en houdt ze de zichtbaarheid online in de gaten. Dat zorgt ervoor dat ik me op de inhoud van het werk kan richten.”

Fransien Roovers

Metris Groep

‘Miranda doet al die klussen die maar bleven liggen’

“Gedurende twee jaar heeft Miranda ons Centrum voor Verborgen Verlies ondersteund en dat is heerlijk! Ze is pro-actief, kritisch en werkt hard. Bovendien is ze gedreven om uit te zoeken wat nog niet gelijk in één keer werkt. Het gevolg is dat wij nu meer tijd hebben voor de echte inhoud van ons werk en dat Miranda al die klussen doet die maar bleven liggen.”

Mieke de Bruin en Henny Aben

Centrum voor Verborgen Verlies

‘Veel meer consistentie in mijn marketing’

“Voordat ik met Miranda werkte, moest ik alles zelf doen en vooral alles zelf uitzoeken. Op een gegeven moment heb ik besloten dat ik echt naar een volgend niveau wilde als businesscoach en me vooral wilde richten op de zaken waar ik zelf goed in ben. En ik ben zo blij dat ik toen de stap heb gezet om sommige taken uit te besteden en te gaan samenwerken met Miranda!
Het is heerlijk om niet meer alles zelf te hoeven doen, te kunnen sparren en een stok achter de deur te hebben. Er is veel meer consistentie is op het gebied van mijn marketing en ik kan in mijn bedrijf veel sneller schakelen. Ook als ik er niet ben loopt mijn bedrijf gewoon door. Kortom, het beste besluit van het jaar, wat er mede toe heeft geleid dat ik vorig jaar een ton omzet heb kunnen draaien!”

Lisette Tol

Lisette Tol

‘Ik kijk uit naar ons wekelijks overleg via Skype’

“In 2005 startte ik mijn eerste bedrijf, dat meteen heel goed liep. Als mensen vroegen naar ‘mijn geheim’ was mijn antwoord: alleen doen waar je zelf goed in bent en rest uitbesteden aan anderen die in hun vak net zo goed zijn als jij. Ik heb altijd super goede assistenten gehad en dat werkte. Nu met mijn tweede bedrijf, in een tijd waarin online werken en online-marketing belangrijker worden, heb ik gekozen voor een VA, een Virtual Assistent. Ik voel me bevoorrecht en heel blij met Miranda. Ze is zeer gestructureerd, nuchter, no-nonsense en accuraat. Ze is zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en anders weet ze anderen die dat zijn. Ze denkt erg goed en op een plezierige manier mee en denkt vooruit, ze helpt me te plannen en op tempo te blijven. (Waar ik dat niet ben, ligt het niet aan haar!) Ik vind het erg prettig dat ze meedenkt met uitzetten van onze volgende stappen. Verder blijft ze zich bijscholen in haar vak als Virtual assistent en Virtual Manager. Ze is verder gewoon sympathiek en ik kijk altijd uit naar ons wekelijks overleg via Skype. Ik kan je Miranda van harte aan bevelen!”

Sietske de Haan

Sietske de Haan Retraites en Coaching

“Miranda heeft veel processen neergezet die ik nu kan toepassen bij elk nieuw product dat ik lanceer. Daarnaast zijn ook de marketingdoelen en -agenda helder opgezet zodat ik precies weet hoe ik strategisch met mijn tijd om moet gaan. Ook heb ik nu een stapel tools om in te zetten wanneer ik deelprocessen uit handen wil geven, zoals het organiseren van een lancering en de social media daaromheen. Heerlijk die rust en het vertrouwen binnen je eigen bedrijf! Miranda is echt een rots in de branding. Zij denkt mee met de doelen die we nog kunnen halen binnen de verschillende trajecten en wijst mij op nog na te komen afspraken. Zij heeft plezier in het spel van ondernemen en dat is aanstekelijk. Daar hou ik van! Haar rustige doch scherpe aard is fijn om mee samen te werken. De vanzelfsprekendheid waarmee ze processen oppakt geeft mij het vertrouwen om te groeien. Ik kan Miranda de Groot zeker aanbevelen, omdat zij erg prettig is om mee samen te werken, niet bang is om nieuwe tools eigen te maken en direct in te zetten, je bedrijf poten geeft om lange afstanden mee te gaan lopen en echt meerwaarde voor je bedrijf neerzet. Een teamplayer met een scherpe blik.”

Charlotte van der Heiden

Artcore Business