Quickscan je business

In één dagdeel een quickscan van jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf een solide fundering?

Ontdek welke stappen jij nog kan zetten om meer rust en vrijheid in je hoofd en agenda te creëren. Hoe jij naar de next level kan groeien met jouw bedrijf door te systematiseren en automatiseren.

Quickscan je business

Een sessie van 3 uren waarin we samenwerken via Zoom (of bij jou op locatie in regio Leeuwarden), om helder te krijgen waar jij stappen kunt zetten om te werken aan het fundament van jouw bedrijf én hoe je dat kan aanpakken.

Nemen we jouw business onder de loep middels de 7 systemen die nodig zijn om je bedrijf goed te runnen, managen en te laten groeien zodat jij gericht verdere stappen kunt zetten.

 

 

Wat kost het je?

€ 297.- euro. Geen reistijd. Geen lunch of koekjes. Sparren en overleg via het beeldscherm of bij jou op locatie.

Je investeert 3 uren en weet na afloop wat in jouw bedrijf nog gedaan kan worden om te zorgen voor rust en vrijheid. In je hoofd én in je agenda.

Waarom zo goedkoop?

Dit aanbod is enerzijds bedoeld als kennismaking. Zodat je kunt voelen hoe het is om met een virtueel manager samen te werken. Anderzijds ter voorbereiding op een verdere samenwerking zoals beschreven in Structuur in je Systemen. Want na de Quickscan moeten de actiepunten natuurlijk nog geïmplementeerd worden.

En verder?

Mocht je na de Quickscan het besluit nemen verder met mij samen te gaan werken om:

  • de fundering te bouwen die zichzelf in balans houdt
  • structuur te brengen in je systemen zodat alles samenwerkt
  • je werkzaamheden zo te organiseren dat je méér kunt uitbesteden

Dan ontvang je van mij 50% van de investering in de Quickscan je Business weer retour. De voorwaarden hiervoor vertel ik je graag in een telefonische kennismaking.

Wat kan ik beloven?

  • Een goede voorbereiding vooraf met een tweetal checklisten zodat we op de dag zelf, direct kunnen doorpakken.
  • Heel veel tips en voorbeelden die je zo kan overnemen.
  • En natuurlijk het resultaat: aan het eind van deze meeting heb jij helder waarom systemen zo belangrijk zijn en in welke onderdelen jij nog teveel energie, tijd en dus geld steekt zonder dat het wat oplevert en waar jij nog stappen kunt zetten.

Wat levert het je op?

Focus. Inzicht. Omdat je weet waar je aan moet werken om die solide fundering te krijgen. Je bent er klaar voor om volgende stappen te gaan zetten. Om te implementeren. Zodat je business kan gaan groeien, terwijl jij je bezig houdt met je klanten.

Wil je dit ook?

Of even overleggen en de agenda’s naast elkaar leggen?
Neem contact met mij op, dan maak ik tijd voor je.

Heb jij de beslissing al genomen om per project jouw bedrijf te (re)organiseren? En wil je eigenlijk meteen mijn hulp op langere termijn? Dan kunnen we gelijk starten met structuur aan te brengen in je systemen.
Of ik kan je ondersteunen en met je sparren om jouw operationele business continue te laten groeien met het programma ‘Focus op Groei’.

Voor wie is dit aanbod bedoeld?

Het runnen van je bedrijf in je eentje is een hele opgave omdat er zoveel op je bord ligt. Waar moet je als eerste op focussen? Voor jouw gevoel is alles belangrijk. En alleen jij kan alle taken uitvoeren, omdat jij weet wat er moet gebeuren en hoe. Ja toch?

Ondernemerschap gaat verder dat alleen het leveren van jouw diensten aan je klanten. Het uitvoeren en managen van alle verschillende taken en rollen is een vak op zich. Om niet te verzanden in alle terugkomende taken is het zinvol om systemen te implementeren.

Als jij wilt groeien met je bedrijf is het hebben van een solide fundering een eerste voorwaarde. Heb je die niet, dan kan de groei van jouw bedrijf je uiteindelijk opbreken:

Quickscan je business is enerzijds een kennismakingsaanbod. Misschien zit je nog te dubben of je wel een Business Guide nodig hebt. Anderzijds is de Quickscan een voorbereiding op een verdere samenwerking zoals beschreven in Structuur in je Systemen. Want na de Quickscan moeten de actiepunten natuurlijk nog geïmplementeerd worden.

 

Voor wie is dit niet?

Voor de startende ondernemer die nog geen high-end aanbod en constante klantenstroom heeft. Die echt nog in de startfase met het bedrijf zit.

Ben je juist toe aan de next level?

Draait jouw bedrijf als een tierelier en wil je juist jezelf vrijspelen? Ga je samenwerken met andere partners, ga je opschalen naar grotere groepen of meer diensten per jaar? Wil je kunnen sparren over de vertaling van jouw ideeën naar de concrete uitvoering? Dan is het zaak om alles goed georganiseerd en gesystematiseerd te hebben zodat jij dingen los kunt laten zonder dat het in de soep loopt. In dat geval heb je vast en zeker behoefte aan de rust die het geeft om met een business guide samen te werken. Neem contact met mij op zodra je eraan toe bent en wacht vooral niet tot het te laat is. Hier lees je alles over Focus op Groei.
Of toch maar bellen?