Plan je business

In één dagdeel naar een concreet businessplan

Ga jij groeien volgens plan?

Heb je energie én klanten zat, maar barst je hoofd haast uit elkaar van alle plannen en ideeën die je óók nog wilt realiseren? Of heb je de grote lijnen wel op papier, maar kom je er niet aan toe om het door te vertalen naar je je financiële doelen en een concrete planning?

Dan is dit mijn goedkoopste maar ook een supersterk aanbod:

Plan je business

In deze sessie van 3 uren waarin we samenwerken via Zoom, structuren we je plannen zodat we zien wat er nog mist.

Vertalen we je doelen naar een financieel plan en marketingplanning zodat jij gericht verdere stappen kunt zetten.
Je investeert een paar uur tijd, en je krijgt er een heerlijk geordend hoofd voor terug plus een business die operationeel gewoon weer een jaar vooruit kan.

Wat kost het je?

€ 297,-. Geen reistijd. Geen lunch of koekjes. Sparren en overleg via het beeldscherm, met tussendoor voldoende pauzes om jou de tijd te geven om de besproken plannen goed uit te werken.

Waarom zo goedkoop?

Dit aanbod is bedoeld als kennismaking. Zodat je kunt voelen hoe het is om met een virtueel manager samen te werken.

Maar omdat ik weet dat jij net zo zuinig bent op je tijd als ik, ga ik niet vrijblijvend kopjes koffie met je drinken.

Liever laat ik jou zien wat wij samen kunnen bereiken in een paar uur tijd. Zodat jij voor jezelf kunt afwegen wat een eventuele samenwerking zou kunnen betekenen voor een langere periode.

Wat kan ik beloven?

  • Een goede voorbereiding vooraf met schriftelijke vragen zodat we op de dag zelf, direct kunnen doorpakken.
  • Handige sjablonen om mee te werken, zodat je die elk jaar weer opnieuw kunt gebruiken.
  • En natuurlijk het resultaat: aan het eind van deze meeting heb je een financieel plan, uitgewerkt in een marketingplanning en geheel gericht op jouw aanbod en jouw klanten omdat we die als eerste onder de loep nemen.

Wat levert het je op?

Focus. Inzicht. Vertrouwen. Omdat je weet waar je aan moet werken en wat prioriteit heeft op welk moment. Omdat je zoveel dingen uit je hoofd, op papier hebt gezet. En omdat je de vinger hebt gelegd op de stukjes die nog ontbraken om de puzzel compleet te maken.
Nu de bal rond is, hoef je hem alleen maar in beweging te zetten.
Je bent in staat om één voor één de lijntjes uit te rollen naar je teamleden.
Zodat je business kan gaan groeien, terwijl jij je bezig houdt met je klanten.

Wil je dit ook?

Of even overleggen en de agenda’s naast elkaar leggen?
Plan hieronder even een belafspraak met mij in, dan maak ik tijd voor je.

Heb je geen tijd voor dit stuk en wil je eigenlijk meteen mijn hulp op langere termijn?
Dan kan ik je ook helpen om eerst structuur aan te brengen in je systemen.
Of ik kan met je sparren en managen om jouw operationele business continue te laten groeien met het programma ‘Focus op Groei’.

Voor wie is dit aanbod bedoeld?

Plan je business is eigenlijk ook een beetje mijn kennismakingsaanbod. Misschien zit je nog te dubben of je wel een Business Guide nodig hebt, of alleen een extra Virtueel Professional. Ben je nog aan het opbouwen, dan ligt de focus op onderzoeken en perfectioneren van je dienst. Je wilt zichtbaar worden, online gevonden worden, een netwerk of lijst met prospects opbouwen, bijvoorbeeld. In dat geval heb je mij nog niet nodig, maar eerder een virtueel professional. Waarbij deze online workshop wel een prima startpunt voor je kan zijn om de lijn uit te zetten en ik kan je doorverwijzen.

Voor wie is dit niet?

Voor de startende ondernemer die nog geen high-end aanbod en klantenstroom heeft. Die echt nog in de startfase met het bedrijf zit.

Ben je met de fundering bezig?

Bestaat je bedrijf al langer en groeit het zo snel dat je in de knoei komt met je tijd? Dan is het belangrijk om jezelf vrij te spelen. Ik kan je adviseren, met je sparren en je ondersteunen. Allemaal in overleg. De online workshop is een mooie manier om te kijken of onze visies met elkaar overeenkomen, maar zit je in deze fase dan kies je misschien liever meteen voor een projectmatige ondersteuning bekijk dan ‘Structuur in je Systemen’.

Of ben je juist toe aan de next level?

Draait jouw bedrijf als een tierelier en wil je juist jezelf vrijspelen? Ga je samenwerken met andere partners, ga je opschalen naar grotere groepen of meer diensten per jaar? Wil je kunnen sparren over de vertaling van jouw ideeën naar de concrete uitvoering? Dan is het zaak om alles goed georganiseerd en gesystematiseerd te hebben zodat jij dingen los kunt laten zonder dat het in de soep loopt. In dat geval heb je vast en zeker behoefte aan de rust die het geeft om met een business guide samen te werken. Plan een kennismakingsgesprek in zodra je eraan toe bent en wacht vooral niet tot het te laat is. Hier lees je alles over Focus op Groei.
Of toch maar bellen?