Over mij

Over mij:  Miranda de Groot

Ik ben Virtueel Manager, de next level in ondersteuning voor ondernemers die willen blijven groeien.

Ik streef naar een opgeruimd leven, dat geeft me rust en regelmaat.

Dat is nog best lastig. Want ik ben óók ondernemer, kostwinner en moeder, en ik heb er bewust voor gekozen om dat moederschap te volbrengen zonder dat er man in het spel is.

Het komt erop neer dat ik alles alleen bedenk, uitwerk, beslis en moet vormgeven.

Net als de meeste van mijn klanten.

Maar ik had wel een voorsprong, toen ik drie jaar geleden voor mezelf begon.

Allereerst wás ik al een regelneef, als office manager, en draaide ik al heel wat jaren mee in het bedrijfsleven.

Maar vooral: ik was een expert in systemen.

Mijn toverwoord

Alles wat ik deed om mijn klanten te ontlasten, implementeerde ik ook bij mezelf. Zoveel mogelijk structuur. Automatiseren waar mogelijk. Zodat ik mijn kostbare tijd in elk geval niet besteedde aan zoeken, improviseren, dingen dubbel doen. Want daar had ik de al zoveel CEO’s en ondernemers zich in alle bochten zien wringen.

Op die manier hield ik de lijn vast in mijn organisatie. En groeide ik door naar dit bedrijf, waar ik op grond van alleen mijn eigen verdiensten een mooi huis kon kopen, mijn eigen tijd inplan en voor geweldige klanten werk.

Samen

Mijn visie is dat je het sámen moet doen. Klinkt gek hé, uit de mond van een alleenstaand moeder. Maar in mijn werk doe ik dus heel veel samen. Omdat we elkaars expertise juist zo nodig hebben om verder te komen. Kwestie van de juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en de touwtjes in handen houden. Maar dan wel alléén de touwtjes, niet je hele bedrijf!

En verder?

Ik hou van hard werken, maar ook van een goede balans tussen werk en privé. Met mijn dochter Nora geniet ik van het mooie Leeuwarden, ons plekje op de camping en al die dagelijkse dingen waar je als moeder getuige van mag zijn.

Daarnaast ben ik fan van Do It Yourself projecten (DIY) waarvoor ik op Pinterest volop inspiratie vind.

Mijn leven zelf vormgeven, dat is de rode draad in mijn leven. Doen waar ik gelukkig van word. En dat ik anderen mag helpen datzelfde te bereiken, is wel heel erg mooi meegenomen!

Hoe zij daarover oordelen, lees je op deze pagina. En natuurlijk mag je me ook gewoon bellen als je me beter wilt leren kennen.