Over mij

De Groot Virtueel Business Management
De next level in ondersteuning voor ondernemers die willen blijven groeien!

 

Samenwerken met een Virtueel Business Manager en Virtueel Team zorgt
ervoor dat jij je met focus kan richten op bedrijfsgroei. 
Als Virtueel Business Manager ben ik jouw rechterhand en sparringpartner, coördineer ik de operationele zaken en stuur ik het virtuele team aan. 
Het virtuele team bestaat uit professionals met ieder hun eigen expertise, hoeft niet groot te zijn en kan ook op projectbasis samengesteld worden. 

Miranda de Groot

Eigenaar en Virtueel Business Manager

Ik streef naar een opgeruimd leven, dat geeft me rust en regelmaat.
Dat is nog best lastig. Want ik ben óók ondernemer, kostwinner en alleenstaande moeder.

Het komt erop neer dat ik alles alleen bedenk, uitwerk, beslis en moet vormgeven. Net als de meeste van mijn klanten.

Maar ik had wel een voorsprong, toen ik negen jaar geleden voor mezelf begon. Allereerst wás ik al een regelneef en draaide ik al heel wat jaren mee in het bedrijfsleven. Maar vooral: ik was een expert in systemen.

Mijn toverwoord

Alles wat ik deed om mijn klanten te ontlasten, implementeerde ik ook bij mezelf. Zoveel mogelijk structuur. Automatiseren waar mogelijk. Zodat ik mijn kostbare tijd in elk geval niet besteedde aan zoeken, improviseren, dingen dubbel doen. Want daar had ik de al zoveel CEO’s en ondernemers zich in alle bochten zien wringen.
Op die manier hield ik de lijn vast in mijn organisatie. En groeide ik door met mijn bedrijf.

Mijn leven zelf vormgeven, dat is de rode draad in mijn leven. Doen waar ik gelukkig van word. En dat ik anderen mag helpen datzelfde te bereiken, is wel heel erg mooi meegenomen!
Hoe zij daarover oordelen, lees je op deze pagina

Samen

Mijn visie is dat je het sámen moet doen. Klinkt gek hé, uit de mond van een alleenstaand moeder. Maar in mijn werk doe ik dus heel veel samen. Omdat we elkaars expertise juist zo nodig hebben om verder te komen. Kwestie van de juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en de touwtjes in handen houden. Maar dan wel alléén de touwtjes, niet je hele bedrijf!