Nog even en het jaar loopt al weer op z’n einde. En dat betekent dat we al weer vooruit kijken naar het komende nieuwe jaar.

Want waar wil jij met jouw bedrijf naar toe in het nieuwe jaar? Wat wil jij realiseren?
En hoe zorg jij ervoor dat het je gaat lukken?

Loopt het in jouw bedrijf volgens planning? Had jij überhaupt een planning gemaakt?
Merk jij elk jaar weer dat je niet gefocust bent op wat je wilt bereiken?

Dat het je niet lukt om concreet te werken aan je doel?
Dat jij je laat leiden door wat er op je pad komt?
Dat je er maar niet aan toe komt om een heldere planning te maken voor jouw diensten?

Hoe zou het voor je zijn als je helder hebt beschreven wat je wilt realiseren volgend jaar? Dat je weet wat je nodig hebt om je doel te behalen maar vooral ook wanneer je wat gaat doen?

Goede voornemens om doelen en plannen te realiseren zijn er vaak wel, maar het daadwerkelijk uitvoeren komt er vaak niet van. Een concreet doel met een heldere planning ontbreekt. Planning geeft structuur aan je ideeën, en het zorgt ervoor dat je weet waar je je op moet focussen.

Net zoals je privé ook werkt met een agenda en planning om te zorgen dat alles en iedereen op de juiste plek, op het juiste moment is, moet dat voor je business ook zo werken.

En zo zijn er verschillende momenten per jaar/kwartaal/maand om je planning, je strategie, je actieplan te bekijken en bij te stellen waar nodig.
Je kan het op je af laten komen en hopen dat het goed gaat. Maar dan ben jij niet in de lead. Dan sta jij niet zelf aan het roer van je bedrijf. Dan werk je niet gericht aan de groei van jouw bedrijf. Je moet in de actie stand komen.

Ga jij het nieuwe jaar voor een doel met bijbehorend plan?

Ik help je graag met het maken van jouw bedrijfsplan om jouw doel en focus inzichtelijk te krijgen zodat je gericht de benodigde stappen kunt zetten.

Ik heb daarvoor een workshop ontwikkeld. Tijdens deze 1-op-1 online workshop van 9.00 tot uiterlijk 12.00 uur ga ik je stap voor stap helpen zodat jij jouw eigen bedrijfsplan kan ontwikkelen. Je krijgt ook de tijd om je plan daadwerkelijk op dat moment uit te werken.

Het doel is dat jij aan het eind van de workshop jouw plan voor het nieuwe jaar gereed hebt. Hierdoor weet jij wat jouw focus is en welke volgende stappen jij moet zetten zodat je gericht werkt aan de groei van jouw bedrijf.

Hoe concreter je plan hoe meer resultaatgericht je aan de slag kunt! Net als iedere andere ondernemer moet ook jij keuzes maken: waar wil jij met jouw bedrijf naar toe?

Wil je meer lezen over deze workshop klik dan hier.

Heb je vragen over deze workshop? Stuur mij dan gerust een e-mail zodat ik je vragen kan beantwoorden. Miranda@degrootbusinessmanagement.nl

Spreek ik je binnenkort?