De afgelopen weken en maanden ben ik druk bezig geweest.
Zowel met mijn eigen ontwikkeling als met de ontwikkeling van een nieuw online programma en mijn website.
Kortom druk, druk, druk. Je herkent het vast wel 😉

Waar zal ik beginnen.
De behoefte om trainers en (business)coaches te ondersteunen is er nog steeds, echter nu vanuit een andere rol dan die van VA namelijk Virtueel Business Manager.

Mijn doel is jou als ondernemer te adviseren, inspireren en op management- en strategisch niveau te ondersteunen zodat jij succesvol online kan ondernemen en groeien.

Ik richt mij op ondernemers die gedreven en doelgericht zijn, die groeien met hun bedrijf maar aan het limiet zitten wat betreft tijd en energie. Die het lastig vinden om zich gericht te kunnen focussen op groei. Je wilt verder uitbouwen, volgende stappen zetten, opschalen maar jezelf ook meer vrijspelen.

Groeit jouw bedrijf maar lukt het niet om minder te werken?


Hoe fijn zou het zijn als jij jezelf meer of misschien zelfs volledig kan vrijspelen om te doen waarvoor jij ondernemer bent geworden? Een sparringpartner zou hebben om mee te denken en –werken aan de volgende strategische stap?

Je kiest er bewust voor om jouw bedrijf op te schalen maar je hebt onvoldoende tijd om over alles een beslissing te nemen en vinger aan de pols te houden over hoe het in jouw bedrijf loopt. Dit maakt dat jij geen verdere stappen kunt zetten.
Je wilt meer tijd kunnen besteden aan je klanten, inspelen op hun behoefte door te innoveren. Maar misschien ook jezelf blijven ontwikkelen.

Als Virtueel Manager neem ik een groot deel van jouw managementrol over. Dat betekent dat jij nog meer loskomt van de operatie. Op het gebied van het systematiseren, automatiseren, het managen van de organisatie rondom jouw programma’s/diensten en klantcontacten, denk ik strategisch met je mee over de volgende stap. En samen met mijn VA-team kan ik het geheel binnen jouw bedrijf uitrollen.

Kortom, als VM (Virtueel Manager) neem ik een groot deel van jouw managementrol over zodat jij nog meer loskomt van de gehele operatie, jij je kunt focussen op je passie, klanten, doelen en bedrijfsgroei en ben ik jouw sparringspartner op strategisch niveau.

De komende periode zal ik je meer vertellen over de ontwikkelingen die gaande zijn. Mocht je echter nu al meer willen weten en lezen, naam dan een kijkje op mijn website voor meer informatie of neem contact met mij op via de mail.

Veel leesplezier!